Găsește-ți geamănul cu ajutorul unei aplicații Microsoft

, 06 Iun, 11:55

După ce ne-au spus cât de bătrâni părem, cei de la Microsoft au făcut o aplicație care îți permite să te compari cu o persoană cu care semeni.

Aplicația se numește Twins Or Not și compară portretele a două persoane, oferind un scor de asemănare. Precum How-Old, Twins Ord Not folosește funcțiile Microsoft Machine Learning, care ajută la minimizarea complexității proiectului și timpului necesar dezvoltării. Noua aplicație nu este cea mai pragmatică demonstrație a tehnologiilor Microsoft, dar este o metodă excelentă pentru creșterea vizibilității. How-Old, de exemplu, a avut un succes impresionant în social media, deși nu a dat dovadă de o acuratețe remarcabilă.

Rămâne de văzut dacă se va întâmpla același lucru și cu Twins Or Not, căci potențialul există. Tot ce ai de făcut este să încarci o fotografie a ta și una a persoanei cu care crezi că semeni și să aștepți ca platforma să calculeze procentul de asemănare. Nu garantăm pentru precizia sa, dar pare o metodă drăguță de a pierde timpul.

Pentru că trebuia să o încerc personal, eu am folosit o fotografie cu actrița Anna Karina, cu care mi se spune încă din fragedă pruncie că semăn. Se pare că aplicația a fost de acord:

Twin or not

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail