17 iun. 2015 | 14:32

Game Recorder +, aplicația Samsung cu care înregistrezi sesiunile de gaming pe mobil

Gaming
Game Recorder +, aplicația Samsung cu care înregistrezi sesiunile de gaming pe mobil

De ceva timp este foarte ușor să înregistrezi sesiunile de gaming pe console sau pe PC, dar ce te faci dacă ești unul dintre milioanele de gameri pe mobil și vrei să le arăți tuturor cât de tare ești? 

Magazinul Google Play este plin de aplicații care îți promit că te lasă să faci acest lucru, însă majoritatea fie cer să ai dispozitivul root-at, fie sunt undeva la limita între adware și aplicații legitime.

Samsung a decis să vină în ajutorul celor care își petrec mult timp în jocurile de mobil cu o aplicație specială pentru înregistrare. Cu numele Game Recorder +, aplicația le permite posesorilor de terminale Samsung să înregistreze atât ecranul cât și fața lor în timpul sesiunilor de gaming, capturând atât și sunetul jocului, cât și sunetul din microfon.

Clipurile pot fi înregistrate la rezoluție full HD și pot fi editate cu ușurință, după care utilizatorul le poate urca direct pe Youtube.

Pe lângă partea de înregistrare, aplicația Game Recorder + oferă și o funcție de optimizare a consumului de memorie RAM, astfel încât gamerii să aibă parte de cea mai bună experiență când vine vorba de performanța în joc.

Smartphone-urile pe care funcționează această aplicație sunt Galaxy S6, S6 Edge, S5, S4, Note 4, Note 3 și Note 2. O puteți descărca de aici.