Galaxy Tab S2 e oficială: mai ușoară și mai subțire decât iPad

Galaxy Tab S2 e oficială: mai ușoară și mai subțire decât iPad

Samsung Galaxy Tab S2 este lansată oficial după câteva zvonuri care au circulat în ultimele luni. Este mai ușoară decât iPad Air 2, mai subțire și va fi disponibilă în două versiuni.

Samsung Galaxy Tab S a fost o tabletă interesantă anul trecut, având un ecran foarte bun și dimensiuni reduse. Totuși, în ultimii cinci ani interesul pentru această categorie de dispozitive mobile a scăzut și asta se vede cel mai bine în modul prin care Samsung a ales să anunțe lumea că are două noi dispozitive high-end.

Samsung Galaxy Tab S2 a fost anunțată prin site-ul oficial al Samsung. Va fi disponibilă în două versiuni, cu ecran de 8 inci și 9,7 inci și concurează într-o anumită măsură cu iPad Air 2 și iPad mini 3. Ambele modele folosesc ecrane Super AMOLED la rezoluție QuadHD, au camere foto de 8 megapixeli și o grosime de 5,6mm, sub iPad Air 2 care are 6,1mm.

Cele două Samsung Galaxy Tab S2 folosesc Android Lollipop, au procesoare Samsung Exynos cu opt nuclee și 3GB de memorie RAM. Spre deosebire de Samsung Galaxy S6, acestea dispun de slot pentru card microSD de până la 128GB. Spațiul intern de stocare este de 32 și 64GB, iar bateriile sunt de 4.000 mAh, respectiv 5.870 mAh.

Samsung Galaxy Tab S2 de 8 inci si 9,7 inci

 

Fără îndoială sunt cele mai puternice tablete cu Android și unele de ales pentru anul acesta, dacă nu dorești iPad. Anul trecut, Tab S ne-a plăcut și asta datorită ecranului și greutății reduse. Anul acesta, tableta a devenit mai bună, dar interesul nu este deloc mai mare. Dacă nu te tentează noul model, pe care îl vei putea cumpăra din august, Galaxy Tab S încă este în magazin și prețul a scăzut.

Citește și: