Galaxy S7 primeşte primul set de specificaţii ipotetice

Galaxy S7 primeşte primul set de specificaţii ipotetice
02:29 11.09.2015

Este inevitabil ca în 2016 să nu se lanseze Galaxy S7, cu toate că prea puţini ştiu tot ce ne va rezerva acel smartphone cu specificaţii de top.

În prima parte a anului viitor, în cadrul unui nou eveniment Unpacked, oficialii Samsung vor aduce în faţa publicului larg un telefon intitulat Galaxy S7. Nu trebuie sub nici o formă să fie revoluţionar şi probabil că nici nu va fi, dar trebuie în schimb să fie foarte sprinten. Acest detaliu de performanţă se află şi la baza primului set de specificaţii care ar putea fi confirmate când S7 va ajunge pe piaţă.

Deşi se află momentan în stadiu de cercetare şi dezvoltare, se pare că cei de la Samsung se gândesc serios să adopte un Qualcomm Snapdragon 820 pentru respectivul gadget. Alternativa ar fi un procesor proprietar Exynos 8890, dar nu se ştie încă pe ce parte cade moneda. Project Lucky, o referinţă clară către numărul norocos şapte, e menit să atragă un volum semnificativ de vizualizări din partea celor care cred în astfel de momente magice şi care nu au avut ocazia să-şi cumpere deja un Galaxy S6 sau Galaxy S5 pe care să îl folosească zilnic, pentru că aşteptau un Galaxy S7

Un cititor de carduri microSD întruchipează o altă problemă foarte specifică aferentă unui Galaxy S din ultimii ani ce s-ar putea să dispară în viitorul apropiat. Minusul specific de dezvoltare al unui astfel de slot, va dispărea odată cu Galaxy S7, oferindu-vă în sfărşit posibilitatea unui upgrade facil al spaţiului intern de stocare. Problema de implementare a acestei idei ţine de incompatibilitatea dintre controller-ul de memorie al unor carduri SD şi sistemul UFS 2.0. Camera principală la S7 va fi de 20 de megapixeli ISOCELL. Un set de cover-uri cu lentile personalizate pentru dobândirea unor efecte de captură interesante este de asemenea posibil, dar puţin probabil să se materializeze. Panoul folosit, creierul întregii afaceri, va avea rezoluţia nativă 4K şi diagonala situată între 5,2 şi 5,8 inci.

loading...