Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge ajung online prin imagini „aproape” oficiale

Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge ajung online prin imagini „aproape” oficiale
09:03 28.02.2015

Pentru a spulbera orice urmă de mister legată de iminentele smartphone-uri ieşite din Coreea de Sud, au ajuns online noi imagini cu

La această oră nu mai există nici un fel de dubiu în legătură cu faptul că Samsung va lansa, în cadrul conferinţei de mâine seară de la MWC din Barcelona, două noi terminale de vârf. Acestea vor face parte din seria Galaxy S şi se vor ascunde în spatele denumirilor şi Galaxy S6 Edge.

Deşi nu mai trebuie să aşteptaţi foarte mult pentru a vedea evenimentul de lansare în direct sau pentru a citi primele opinii de la faţa locului, dacă nu mai aveţi răbdare, mai există o soluţie. Imaginile alăturate ar trebui să vă ofere o perspectivă de detaliu asupra designului adoptat de Samsung pentru noile sale aparate high end. În teorie, aceste sunt randări, nu fotografii, dar ar trebui să fie foarte similare, dacă nu identice, cu gadgeturile pe care le vom putea cumpăra în următoarele săptămâni. Astfel, în cazul Galaxy S6 Edge, înţelegem mai bine modul în care se integrează marginile curbate ale ecranului în întregul design al aparatului. Tot acum, vedem cât de mult iese din spatele telefonului camera de 20 de megapixeli ce va fi probabil prezentă atât la S6, cât şi la S6 Edge.

samsung galaxy s6 edge

Pe lângă o serie de randări care au început să circule online în ultimele zile, se pare că nici operatorii de telefonie nu sunt foarte eficienţi în a păstra nişte secrete. Imaginea de mai sus, cu aluzia discretă la sex appeal, a fost postată pe Reddit de utilizatorul iamdenden, un aparent angajat la compania americană Sprint. Aceasta poziţionează în acelaşi context atât noul Galaxy S6 cât şi extravagantul S6 Edge.

Dintr-un punct de vedere, la ora actuală mai sunt extrem de puţine lucruri pe care nu le cunoaştem în legătură cu noile smartphone-uri ce urmează să fie lansate mâine de Samsung. Cu toate acestea, pentru că toate particularităţile ajunse pe internet în ultimele săptămâni au statut de zvon, ar fi păcat să nu vă dedicaţi timp conferinţei de mâine, mai ales pentru că poate fi vizionată în direct.

s6-edge-2-640x360

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI