Cele mai bune poze cu Galaxy Note 5 înainte de cele oficiale

În ultima lună au tot apărut informații despre Samsung Galaxy Note 5, iar înainte de lansarea oficială tot fluxul de zvonuri se încheie cu această galerie foto.

Samsung Galaxy Note 5 va fi prezentat oficial pe 13 august, față de toate modelele de până acum care s-au bucurat de un eveniment dedicat la IFA în Berlin. Totodată, este primul an în care Galaxy Note are rivali serioși, iar linia dintre telefon și phablet nu mai este atât de pronunțată ca pe vremuri. Cel mai mare rival este însă iPhone 6s Plus, care va fi prezentat abia în septembrie.

După cum se vede din imaginile de mai sus, Samsung Galaxy Note 5 va avea un stylus pe care cel mai probabil nu-l vei pierde la fel de ușor ca până acum. Are un mecanism mai bun de prindere și nu mai poate fi agățat din greșeală. De asemenea, designul este similar celui de la Galaxy S6, fiind prezentă inclusiv camera ieșită în exterior, după cum scrie și PocketNow.

Cele mai bune imagini neoficiale cu Samsung Galaxy Note 5 (9)

Poți urmări lansarea Galaxy Note 5 aici pe Playtech. La același eveniment este așteptat și modelul Galaxy S6 edge+.

Deși designul premium te-ar putea duce cu gândul la o combinație de sticlă cu metal, sticla este cel mai prost material pe care să-l folosești pe spatele unui telefon din cauză că alunecă foarte ușor pe cele mai multe suprafețe. Apple a învățat asta deja cu iPhone 4 și iPhone 4S. Revenind la Galaxy Note 5, telefonul cel mai probabil va avea o baterie de 3.000 mAh, o cameră foto de 16 megapixeli principală (cu una de 5MP frontală), o memorie RAM de cel puțin 3GB și un spațiu de stocare începând de la 32GB. Ecranul va fi de aproape 5,7 inci QuadHD.

Citește și: