25 aug. 2015 | 18:10

Galaxy Note 5 ar ajunge, până la urmă, și în Europa, mai repede decât ne-am aștepta

ACTUALITATE
Galaxy Note 5 ar ajunge, până la urmă, și în Europa, mai repede decât ne-am aștepta

Când Samsung a lansat modelele Galaxy S6 edge + și Galaxy Note 5, multă lume a rămas dezamăgită la vestea că în Europa va fi disponibil numai telefonul cu ecran curbat și lipsit de stylus. Samsung pare să se răzgândească în această privință.

Reprezentanții Samsung au declarat că utilizatorii din Europa nu ar fi interesați de cel mai recent telefon din gama Note, așa că nu o va aduce oficial pe această piață.

Lumea a fost revoltată și așa a luat naștere chiar și o petiție menită să îi facă pe sud-coreeni să se răzgândească.

Se pare că eforturile au dat roade, având în vedere că, potrivit GSMArena, într-un document este pomenit modelul SM-N920F, înregistrat pe Bluetooth.org. Dacă la prima vedere acest lucru nu vă spune nimic, trebuie să știți că ”F”-ul de la capătul seriei este litera pe care o primesc, de regulă, telefoanele care ajung în Europa.

Există și mai multe dovezi care sprijină teoria că Note 5 ar ajunge și pe la noi. O publicație sud-coreeană vorbește exact despre lansarea modelului în Europa, iar data vehiculată este una foarte apropiată.

Mai exact, Samsung Galaxy Note 5 și-ar putea face apariția în magazinele europene pe 28 august. Totuși, e bine de știut că unele publicații asiatice au tendința de a nu fi foarte precise când vine vorba de zvonuri, așa că nu avem decât să mai așteptăm câteva zile și să sperăm că auzim și un anunț oficial.

Până atunci, dacă sunteți interesați de Samsung Galaxy S6 edge +, puteți citi review-ul nostru AICI.