22 aug. 2015 | 16:12

Utilizatorii de iPhone, nerăbdători să pună mâna pe noile telefoane Samsung

ACTUALITATE
Utilizatorii de iPhone, nerăbdători să pună mâna pe noile telefoane Samsung

Samsung și-a lansat, de curând, cele mai noi smartphone-uri de top. Este vorba despre Samsung Galaxy Note 5 și Samsung Galaxy S6 Edge +. Aparent, utilizatorii de iPhone sunt foarte curioși în legătură noile telefoane sud-coreene.

Dintr-un anumit punct de vedere, telefoanele Samsung nu a putut niciodată să concureze cu cele de la Apple. Este vorba despre calitatea materialelor folosite în construcție.

Acest lucru s-a schimbat anul acesta, odată cu anunțul Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge. Sud-coreenii au continuat cu aceeași strategie și cu Samsung Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge +, chiar dacă vânzările primelor modele menționate au fost sub așteptări.

Totuși, ceva bine a ieșit din strategia gigantului, având în vedere că programul de ”test drive” menit utilizatorilor de iPhone a rămas fără telefoane în stoc.

În caz că nu știați, în unele părți ale lumii, Samsung a făcut parteneriate cu diverși operatori pentru a lăsa utilizatorii de telefoane Apple să teste Samsung Galaxy Note 5 și Samsung Galaxy S6 Edge + pentru prețul de un dolar.

Samsung tocmai a anunțat că nu mai există modele disponibile pentru testare, deci se pare că mulți utilizatori de iOS și-au îndreptat atenția către experiența premium Android oferită de Samsung.

Totuși, nu se știe exact câte modele disponibile pentru testare a avut Samsung la dispoziție și nici dacă programul va continua. Totuși, un lucru e clar: progresul făcut de Google cu sistemul Android, dar și eforturile producătorilor de smartphone-uri încep să aibă efecte clare asupra pieței de telefoane. Acum, putem vorbi despre o concurență adevărată între cele două tabere, chiar dacă ne referim la performanțe, la calitatea fotografiilor, la sistemul de operare sau la design.