Utilizatorii de iPhone, nerăbdători să pună mâna pe noile telefoane Samsung

Utilizatorii de iPhone, nerăbdători să pună mâna pe noile telefoane Samsung

Samsung și-a lansat, de curând, cele mai noi smartphone-uri de top. Este vorba despre Samsung Galaxy Note 5 și Samsung Galaxy S6 Edge +. Aparent, utilizatorii de iPhone sunt foarte curioși în legătură noile telefoane sud-coreene.

Dintr-un anumit punct de vedere, telefoanele Samsung nu a putut niciodată să concureze cu cele de la Apple. Este vorba despre calitatea materialelor folosite în construcție.

Acest lucru s-a schimbat anul acesta, odată cu anunțul Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge. Sud-coreenii au continuat cu aceeași strategie și cu Samsung Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge +, chiar dacă vânzările primelor modele menționate au fost sub așteptări.

Totuși, ceva bine a ieșit din strategia gigantului, având în vedere că programul de ”test drive” menit utilizatorilor de iPhone a rămas fără telefoane în stoc.

În caz că nu știați, în unele părți ale lumii, Samsung a făcut parteneriate cu diverși operatori pentru a lăsa utilizatorii de telefoane Apple să teste Samsung Galaxy Note 5 și Samsung Galaxy S6 Edge + pentru prețul de un dolar.

Samsung tocmai a anunțat că nu mai există modele disponibile pentru testare, deci se pare că mulți utilizatori de iOS și-au îndreptat atenția către experiența premium Android oferită de Samsung.

Totuși, nu se știe exact câte modele disponibile pentru testare a avut Samsung la dispoziție și nici dacă programul va continua. Totuși, un lucru e clar: progresul făcut de Google cu sistemul Android, dar și eforturile producătorilor de smartphone-uri încep să aibă efecte clare asupra pieței de telefoane. Acum, putem vorbi despre o concurență adevărată între cele două tabere, chiar dacă ne referim la performanțe, la calitatea fotografiilor, la sistemul de operare sau la design.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: