Galaxy A8, cel mai subțire telefon Samsung, lansat oficial

În ultimele câteva săptămâni, tot am auzit zvonuri despre un nou smartphone din gama Samsung Galaxy A. Galaxy A8 a fost, în sfârșit, prezentat oficial și este exact ce ne așteptam să fie: un terminal mid-range care tine spre high-end și care beneficiază de un design atrăgător. 

Samsung Galaxy A8 este cel mai subțire smartphone făcut vreodată de Samsung. Noi nu știm exact dacă acest lucru ar trebui să vă impresioneze sau nu, dar sud-coreenii mizează, aparent, pe acest aspect.

Spre deosebire de telefoanele chinezești cu grosimi imposibile care ar da impresia că se rup la cel mai mic semn de presiune, Galaxy A8 este mai degrabă ”zvelt” decât ”anorexic”.

Vorbim despre un smartphone cu o grosime de numai 5,9mm și cu dotări mai mult decât decente. Are un display de 5,7 inch full HD înconjurat de niște margini subțire, iar sub acesta adăpostește un procesor Snapdragon 615, 2GB memorie RAM și 16 sau 32GB spațiu de stocare.

Camera principală este de 16MP și încă nu se știu detalii despre cea frontală, iar bateria este de 3050 mAh, lucru surprinzător având în vedere grosimea aparatului.

Deocamdată, telefonul va fi disponibil numai în Asia, dar cu siguranță va ajunge în întreaga lume în scurt timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: