Găina ”expertă în rețele sociale” administrează pagina unui restaurant

Găina ”expertă în rețele sociale” administrează pagina unui restaurant

Pagina de Twitter a unui restaurant din Australia este administrată de o găină.

În prezent, pe Twitter, nu sunt foarte mult animale care au reușit să se remarce. Printre cele mai cunoscute se numără @sockington, o pisică ai cărei fani sunt în număr de 1,3 milioane, și @common_squirrel, care are 98.000 de fani. După cum probabil știți, în cazurile respective, animalele nu se ocupă de tweet-urile de paginile lor. Nu același lucru poate fi spus despre găina Betty, care a fost ”angajată” de un fast-food din Australia pentru a se ocupa de pagina oficială de Twitter a restaurantului.

După cum menționează cei de la Time într-un articol, timp de o săptămânî, aceasta a transmis tweet-uri în mod constant. Desigur, acestea nu aveau niciun sens, reprezentând doar niște înșiruiri de litere și alte caractere. Aceasta este o inițiativă menită să atragă atenția asupra restaurantului, iar totul va continua până când găina va transmite un tweet care să conțină un cuvânt în limba engleză cu cel puțin cinci litere.

În cazul în care reușește acest lucru, găina va fi inclusă în Cartea Recordurilor. Așa cum era de așteptat, acțiunea restaurantului australian a atras atenția organizațiilor care se concentrează pe protecția animalelor, una dintre acestea menționând că ”găinile nu trimit tweet-uri, ci sunt torturate”. Chicken Treat a răspuns acuzelor, specificând că inițiativa a fost aprobată de Societatea Regală Australiană pentru Protecția Animalelor.

Citește și:
Etichete: