Gadgetul care vă transformă în tractorist

Gadgetul care vă transformă în tractorist
10:00 14.06.2015

Pentru cei care şi-au dorit încă din copilărie să fie în poziţia de şoferi de tractor, există un controller impresionant menit să recreeze experienţa.

Indiferent dacă aţi făcut-o la o sală arcade sau în confortul căminului, este aproape imposibil să nu fi folosit vreodată mai mult sau mai puţin verosimil. În cele mai multe cazuri nu eraţi foarte buni sau aţi pierdut ani de zile pentru a face performanţă.

Dacă volanele clasice de PC sau consolă sunt create pentru jocuri gen Forza Motorsport sau Gran Turismo, merită să aveţi în vedere totuşi că există şi creaţii apropiate ca design destinate unor activităţi complet diferite.

Gadgetul din imaginea de mai sus, de exemplu, este menit să vă pună în poziţia de şofer de tractor. Creat de Saitek, acesta este un accesoriu de dimensiuni generoase format din mai multe componente. Pe lângă omniprezentele pedale şi un volan cu mâner suplimentar, ca la camion, în ecuaţie mai există o consolă laterală formată din peste 25 de butoane programabile. Un stick suplimentar aflat la baza volanului e menit să vă ajute să manipulaţi în mediul virtual un escavator.

În definitiv, creaţia celor de la Saitek funcţionează la fel de bine pe Mac sau Windows şi costă o avere. Contra sumei de 300 de dolari puteţi achiziţiona întregul pachet sau, dacă aveţi doar 150 de dolari, puteţi cumpăra întâi volanul cu pedalele şi, ulterior, la aceeaşi sumă, consola cu multe butoane.

Primele astfel de controllere vor fi disponibile pentru achiziţie din toamna acestui an, cu menţiunea că vor fi livrate împreună cu jocul Farming Simulator Gold 15, pentru a profita cum se cuvine de ele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI