FuckUp Nights: evenimentul care îți arată cum un eșec poate deveni cel mai mare succes

FuckUp Nights: evenimentul care îți arată cum un eșec poate deveni cel mai mare succes

Un procent destul de mare (mai exact 65%) al antreprenorilor români consideră frica de eșec în continuare a fi un obstacol major în România, dupa EY Entrepreneurship Barometer 2015. Conform lor, societatea nu ne vede încă cu ochi buni atunci când greșim, iar asta ne împiedică să începem. Paradoxal, românii fac parte și dintre europenii care ar tinde cel mai mult către antreprenoriat.

Ei bine, FuckUp Nights e evenimentul care vrea, cumva, să combată această perspectivă. FuckUp Nights a început atunci când cinci prieteni din Mexic s-au săturat să audă doar poveștile antreprenorilor de succes așa că au dat startul, în 2012, unei mișcări ce avea să cuprindă lumea, iar de luna aceasta să ajungă și în România. Împreună, echipa FUN Bucharest vrea același lucru: să aducă antreprenori și întreprinzători în fața publicului, la seri de povești despre cum eșecul deschide căi neașteptate spre succes.

Acest eveniment este adresat adresat nu doar antreprenorilor, ci și studenților, freelancerilor, oamenilor cu ocupații diverse care au în comun motivația de a întreprinde proiecte care au impact în lumea din jurul lor. FuckUp Nights debutează pe 10 Decembrie 2015, la ora 19:00 într-o locație informală, TONKA Soul Cafe, împreună cu trei speakeri experimentați, dar și oameni și care au trăit atât eșecul, cât și reușita. Evenimentul este gratuit, va fi interactiv și va conține trei prezentări urmate de sesiuni de întrebări și răspunsuri, și seară de networking. Poți rezerva un bilet aici.

Citește și: