Fotografiile erotice din 1920 sunt mai cuminți decât selfie-urile adolescenților

, 23 Mai, 17:45

În zilele noastre, accesul la pornografie este incredibil de ușor. Pe vremuri, înainte inventării computerelor sau a internetului, lucrurile nu erau atât de simple. 

În 1920, nu numai că nu exista Internet, ci nu existau nici măcar reviste erotice. Ca fapt divers, primul număr al publicației Playboy a fost tipărit în 1953.

Totuși, oamenii aveau nevoi, așa că au găsit metode. În acea perioadă, americanii făceau schimb de cărți poștale erotice care veneau direct din Franța, potrivit Mashable.

Trimiterea de imagini ca cele de mai jos către State era interzisă, așa că ele putea fi aduse pe post de contrabandă în țară și erau vândute pe sub mână de unii comercianți francezi.

Este interesant că ceea ce era considerat erotic în urmă cu aproape o sută de ani, acum putem spune că este mai cuminte decât fotografiile publicate de adolescenți pe rețelele de socializare.

Înainte, pozele erau făcute de fotografi aflați la început de drum care nu își dădeau niciodată numele real, pentru a nu le fi afectată cariera. Acum, fotografiiile în bikini pe plajă ni le facem singuri, cu camerele frontale ale smartphone-urilor de ultimă generație.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail