Apple se grăbeşte. iPhone 6S ar putea fi lansat mai repede anul acesta

Apple se grăbeşte. iPhone 6S ar putea fi lansat mai repede anul acesta

Încercând probabil să facă faţă concurenţei, cei de la Apple ar putea lansa iPhone 6S anul acesta în luna august, în loc de septembrie, cum ne-au obişnuit.

Încă din 2007, cei de la Apple s-au obişnuit să lanseze un nou iPhone în fiecare an. Începând cu iPhone 3G, aceeaşi companie a folosit un design identic pentru noile sale telefoane doi ani la rând. Pornind de la această premisă, până la sfârşitul acestui an, ar trebui să avem parte de un şi iPhone 6S Plus. Dacă ar fi să se respecte precedentele stabilitate în anii trecuţi, conferinţa de anunţare a noilor modele ar trebui să se desfăşoare în septembrie.

Deşi nu se cunosc cu precizie motivele pentru care Apple s-ar grăbi anul acesta să anunţe noile sale smartphone-uri, câteva surse asiatice au informaţii destul de precise pe marginea subiectului. The United Daily News, un website taiwanez a publicat zilele trecute un material în care menţionează că luna august va reprezenta momentul lansării noilor vârfuri de gamă din Cupertino. Korean Daily, pornind de la informaţii obţinute de la mai mulţi furnizori, a confirmat aceleaşi zvonuri şi a afirmat că Apple a declanşat deja producţia componentelor prezente în următoarele iPhone-uri. Dacă cineva avea vreun dubiu pe marginea acestui subiect, este inevitabil ca în 2015 să vedem atât un iPhone 6S, cât şi un iPhone 6S Plus.

În ceea ce priveşte schimbările, cum am menţionat şi în introducere, este aproape absurdă o modificare a aspectului exterior al telefoanelor. Ne putem în schimb aştepta la , de 12 megapixeli, un procesor mai puternic şi 2GB de memorie RAM.

Citește și: