Filmul care îți arată cum se desfășoară o misiune reală a NASA [VIDEO]

, 05 Aug, 11:43

The Martian ar putea fi cel mai interesant film care abordează tema călătoriei în spațiu lansat anul acesta. Spre deosebire de altele, lipsite de imaginație, care nu respectă realitatea și sunt ușor plictisitoare, această producție promite mult.

Filmul spune povestea astronautului Mark Watney, care se presupune că e mort după o furtună pe Marte. Totuși, nu e, dar echipajul tot l-a părăsit cu resurse și provizii limitate. Într-un fel sau altul, descoperă o modalitate de a supraviețui și de a-i contacta pe cei de la NASA, care se presupune că îl vor salva.

Trailerul nu ni-l arată pe Watney în mijlocul unor experiențe traumatizante, ci se concentrează pe echipajul care se presupune că va vizita planeta, făcându-l să arate precum o misiune reală a celor de la NASA. De asemenea, distribuția este pe măsură, incluzând actori precum Matt Damon, Jessica Chastain, Kate Mara, Michael Pena, Kristen Wiig și mulți alții. Data estimativă a lansării ar fi în luna octombrie a acestui an.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail