Filmele Star Wars i-ar putea salva pe cei de la Kodak

Filmele Star Wars i-ar putea salva pe cei de la Kodak

Grație noului film Star Wars, regizat de J.J. Abrams, Kodak ar putea deveni o companie profitabilă anul viitor.

În mod interesant, Star Wars: The Force Awakens ar putea să-i ajute pe cei de la Kodak să-și revină din punct de vedere financiar. După cum scriu cei de la PetaPixel, în anul 2013 mai mulți regizori au încheiat un parteneriat conform căruia fiecare ar urma să achiziționeze film de la Kodak, pentru a salva compania. Unul dintre acei regizori era chiar J.J. Abrams, cel care s-a ocupat de ultimul film din seria Star Wars.

Astfel, grație unor noi producții, divizia de filme a celor de la Kodak ar putea deveni profitabilă în anul 2016, după ce în ultimele luni din 2015 a reușit să atingă doar pragul de rentabilitate. În trecut, divizia înregistra chiar pierderi de aproximativ 100 de milioane de dolari.

Star Wars: The Force Awakens, film pentru care Abrams ar fi folosit film de 65 de milimetri, a debutat oficial astăzi, 18 decembrie, în cinematografele din toată lumea. Acțiunea filmului e plasată la 30 de ani în viitor față de The Return of the Jedi, iar Imperiul a fost înlocuit de Ordinul Întâi, care îți va aduce cumva aminte de dictatura nazistă. Puteți citi recenzia completă a filmului Star Wars: The Force Awakens aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: