eMAG anunță reduceri la resigilate: cinci oferte înainte de Crăciun

eMAG anunță reduceri la resigilate: cinci oferte înainte de Crăciun

eMAG are reduceri la resigilate și ar putea fi prilejul perfect să căutați cadouri de Crăciun pentru voi sau pentru cei dragi, în cazul în care nu ați făcut-o deja. 

Reducerile eMAG la resigilate se aplică la electronice și electrocasnice și puteți găsi televizoare, telefoane, tablete, laptopuri la reducere. Primul și cel mai important lucru care trebuie spus despre produsele resigilate la reducere la eMAG este că acestea sunt 100% funcționale.

În ceea ce privește utilizarea, orice defect, indiferent de cât de mic este, va fi menționat în descrierea produsului. Zgârieturi și orice alte urme de utilizare vor fi menționate, așa că veți știi de la început ce achiziționați. În momentul acesta puteți găsi numeroase produse resigilate care merită, iar noi vă vom prezenta câteva de la cel mai mare magazin online. Oferta completă o puteți găsi AICI.

Reduceri eMAG la resigilate – Televizor Smart 4K Panasonic

Când au apărut inițial pe piață, televizoarele 4K costau o mică avere. Acum, sunt ceva mai accesibile, iar în oferta de reduceri eMAG am găsit și acest model de la Panasonic. Cu o diagonală de 100 cm, televizorul are funcții Smart și rezoluție UHD. Dispune de toate porturile de care ai avea nevoie pentru a-ți transforma sufrageria într-o mică sală de cinema și are și un design modern. Prețul la reducere este de 2.500 lei, însă îl puteți cumpăra resigilat la un preț mult mai mic. Găsiți televizorul Panasonic AICI.

Tabletă Allview Viva H8+

O tabletă poate fi un cadou extraordinar de Crăciun, iar reducerile eMAG la resigilate pot fi prilejul perfect pentru a cumpăra un astfel de dispozitiv. Gadgetul este dotat cu un ecran HD de 8 inci care ascunde un procesor quad-core de 1,3 GHz, 1GB RAM și o capacitate de stocare a datelor de 16GB. Aceasta dispune, de asemenea, de conectivitate 3G și de o cameră foto principală de 5 megapixeli alături de una secundară de 2 megapixeli. Allview Viva H8+ are o baterie de 4.000 mAh și poate fi cumpărată la un preț avantajos de AICI.

Reduceri eMAG la resigilate – Smartphone Lenovo Vibe X2

Lenovo Vibe X2 este un vârf de gamă despre care, probabil, nu ați auzit foarte multe, dar pe care merită să-l luați în considerare, în special cu ocazia reducerilor eMAG. Are un aspect premium și dotări de top, fiind echipat cu un procesor cu opt nuclee, 2GB memorie RAM și display full HD de cinci inch. Telefonul are o reducere foarte mare la resigilate și îl recomandăm celor care vor să dea bani puțini pe un telefon foarte bun. Îl puteți cumpăra de AICI.

Laptop ASUS X555LJ-XX443D

Un laptop bun nu trebuie neapărat să fie și scump, iar ASUS X555LJ-XX443D se potrivește perfect acestei descrieri. Este dotat cu un procesor Intel Core i3 de generație Broadwell și tactat la 2GHz, are 4GB memorie RAM și o placă video dedicată Nvidia de 2GB. Spațiul de stocare de 500 GB este suficient pentru fotografiile din vacanță, pentru muzică și filme, iar cu ocazia reducerilor eMAG la resigilate îl puteți cumpăra la un preț foarte bun. Îl găsiți AICI.

Reduceri eMAG la resigilate – Combină frigorifică Whirlpool

Toată mâncarea de Crăciun trebuie să încapă undeva, nu-i așa? Combina frigorifică Whirlpool are o reducere de aproape 50% dacă o cumpărați de la resigilate și vine cu un congelator încăpător, patru rafturi și sistem antibacterian care asigură că mâncarea rămâne gustoasă și sănătoasă. Puteți beneficia de ofertă AICI.

Playtech.ro folosește unelte de marketing afiliat precum Profitshare sau 2Parale.