Elephone Vowney este probabil cel mai frumos smartphone cu Windows 10

Elephone Vowney este probabil cel mai frumos smartphone cu Windows 10
11:00 18.09.2015

Cei care sperau ca un Microsoft Lumia va fi cel mai atrăgător terminal cu Windows 10 Mobile, vor fi dezamăgiţi să afle că Elephone Vowney primeşte această distincţie.

După câţiva ani în care ne-am obişnuit să vedem tot mai multe terminale atrăgătoare şi peformante cu Android create în China, acum se pare că aceeaşi reţetă se va aplica şi în cazul aparatelor cu Windows 10 Mobile. Prima companie care va pune în aplicare acest concept este Elephone. Acelaşi gigant asiatic care a adus pe piaţă telefoane cu cea mai mare baterie, precum Elephone P9000, a început să se orienteze către producţia de smartphone-uri cu Windows 10. Primul astfel de gadget este Elephone Vowney.

Elephone Vowney Windows 10 Mobile

Disponibil într-o varietate foarte mare de culori, Elephone Vowney, arată precum un gadget high end şi specificațiile hardware aferente unuia. Compact şi subţire, acesta va avea un preț de aproximativ 300 de dolari. Având în vedere raportul imbatabil preţ/performanţă, este evident că acesta este doar cel mai recent exponent al trendului din China de a produce gadgeturi foarte bune din punct de vedere al specificațiilor, dar şi foarte ieftine.

Pe lângă sistemul de operare Windows 10 Mobile, Elephone Vowney va fi construit în jurul unui display generos cu o rezoluţie nativă 2K (2560 x 1440 pixeli). Cât despre specificații, în funcţie de preferinţe sau de buget, veți putea opta pentru varianta cu un procesor Mediatek MT6795, sau pentru cea cu un Intel quad-core, ajutat de 3GB de memorie RAM şi o memorie internă foarte generoasă de 64GB. Autonomia va fi asigurată de o baterie de 4200mAh, în timp ce camera de 20 de megapixeli ar trebui să fie suficient de bună pentru cei care doresc să imortalizeze momente din vacanţă.

Amatorii de securitate sporită se vor bucura de prezenţa unui senzor pentru recunoașterea amprentelor pe spatele Elephone Vowney, iar fanii ecosistemului Google se vor entuziasma la gândul că îl pot cumpăra şi cu Android preinstalat. În funcţie de lansarea Windows 10 Mobile de către Microsoft, cel mai probabil, noul telefon de la Elephone va putea fi cumpărat până la finalul acestui an.

loading...