E smart, din aur, merge cu iPhone şi e făcut de Huawei

E smart, din aur, merge cu iPhone şi e făcut de Huawei

Cei de la Huawei vor să cucerească lumea şi nu o vor face doar cu smartphone-uri, ci şi cu ceasuri inteligente de calitate superioară.

IFA 2015 se anunţă a fi un târg de tehnologie foarte interesant. Deja am văzut câteva anunţuri premergătoare lansărilor efective, iar la faţa locului cu siguranţă vom fi uimiţi de gadgeturi şi tehnologii şi mai interesante. Printre multe alte companii ce vor veni la eveniment, cei de la Huawei, conform unei invitaţii trimise recent, vor să ne impresioneze cu câteva smartwatch-uri premium.

Deşi ştim că abia pe 2 septembrie vor fi detaliate noile ceasuri inteligente, se pare că au ajuns deja pe Amazon, iar dacă la momentul în care citiţi acest material link-ul nu mai este activ, detaliile le puteţi vedea în captura de mai jos. Astfel aflăm că dispozitivul va rula o versiune actualizată de Android Wear ce promite, în sfârşit, să asigure compatibilitatea şi cu iPhone-uri, nu doar Androide. Au existat de mult timp zvonuri pe marginea acestui update, dar e plăcut să ştim că se va materializa în viitorul apropiat. Este menţionată necesitatea rulării iOS 8.2 pentru acest tandem iPhone – Android Wear, dar s-ar putea să nu fie singura limitare.

În altă ordine de idei, se pare că va fi vorba de mai multe smartwatch-uri, nu doar unul singur. Cel mai ieftin va începe de la 350 de dolari, va fi din oţel inoxidabil şi va avea o brăţară de piele. Cea mai scumpă variantă va sări la 800 de dolari, dar va fi placată cu aur şi s-ar putea să fie o alternativă de top pentru cei care nu vor să investească peste 2500 de dolari într-un Apple Watch din aur. Între ele va mai exista un model la 450 de dolari realizat din oţel inoxidabil cu brăţară din oţel inoxidabil.

Indiferent dacă vă decideţi să investiţi sau nu în acest dispozitiv, lansarea sa confirmă direcţia spre care se îndreaptă piaţa de smartwatch-uri şi este una foarte bună, ce pune accent pe design, în loc de funcţii pompoase şi inutile.  LG Watch Urbane este un alt model care confirmă acelaşi trend.

Huawei smartwatch android wear