14 mart. 2015 | 10:10

După OnePlus One, popularul telefon al lui 2014, chinezii fac și alte gadgeturi atractive

ACTUALITATE
După OnePlus One, popularul telefon al lui 2014, chinezii fac și alte gadgeturi atractive

După ce a devenit sinonimă cu producţia de telefoane greu accesibile, a anunţat primul gadget nou care nu este smartphone. Se numește Power Bank.

În aprilie se face un an de când am auzit prima oară de mult râvnitul . Lansat iniţial în ediţie limitată şi accesibil ulterior doar pe bază de invitaţie, acela este un smartphone ce continuă să fie învăluit într-o aură de mister.

Pentru că au decis să nu se culce pe lauri, cei de la OnePlus au anunţat deja un urmaş pentru respectivul telefon ce ar trebui să ajungă pe piaţă în trimestrul trei al acestui an. Până atunci însă, compania chinezească a decis să facă public un alt tip de gadget care are potenţialul de a fi indispensabil. Este vorba de o baterie portabilă cu numele foarte sugestiv Power Bank. În teorie, dispozitivul ilustrat în imaginea de mai sus a fost anunţat în urmă cu aproximativ trei luni, dar abia în câteva zile vor începe livrările primelor unităţi.

Anunţul însoţit de această imagine a fost făcut pe Twitter. Astfel aflăm că, începând cu data de 17 martie, vom putea comanda un OnePlus Power Bank de pe site-ul producătorului. La un preţ de 15 dolari veţi putea pune mâna pe o baterie de 10.000 mAh capabilă să vă încarce simultan două dispozitive cu conector USB la 5 volţi şi 2 amperi. Similar cu telefoanele companiei, micuţul aparat va fi disponibil în două culori, Silk White şi Sandstone Black. Cu un design premium dominat de linii simple, micuţul aparat are toate ingredientele pentru a fi un succes, cu condiţia ca OnePlus să aibă resursele necesare producţie într-un ritm foarte alert.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele