După ce Microsoft a lansat un site care ghicește vârsta, unii au creat ceva și mai interesant

, 06 Mai, 16:02

După ce Microsoft a lansat un algoritm care îți poate ghici vârsta, un nou site apărut recent îți spune cât de bărbat arăți.

Site-ul lansat în urmă cu ceva vreme de Microsoft i-a inspirat pe ce cei de la Lulu să creeze unul care indică, de această dată, cât de bărbătească este figura ta. Website-ul se numește How-Dude.me și arată la fel precum cel creat de Microsoft. După cum menționează și CNET, site-ul are niște poze încărcate dinainte pe care puteți face click pentru a vedea rezultatele obținute de unele celebrități.

Vă spunem încă de pe acum, solistul celor de la Aerosmith, Steven Tyler are cel mai prost rezultat, deși acest lucru probabil nu este o surpriză pentru foarte multă lume. Site-ul How-Old.net a fost mai întâi o demonstrație Microsoft la conferința BUILD, cu mențiunea că este un experiment în care nu își pun foarte mari speranțe. Se pare că s-au înșelat, pentru că la doar câteva ore după punerea în funcțiune a site-ului, au avut probleme cu serverele din cauza numărului foarte mare de utilizatori, notează TechCrunch. Puteți citi mai multe despre acesta pe Playtech aici.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail