Din Galaxy S6 dispar butoane pentru setări rapide

Din Galaxy S6 dispar butoane pentru setări rapide

Galaxy S6 rulează Android, dar cu o interfață creată de Samsung, iar din aceasta au dispărut scurtăturile pentru unele setări. Este a doua problemă semnificativă a acestui telefon în ultimele trei luni.

Samsung Galaxy S6 a fost anunțat la 1 martie, vine cu Android Lollipop, iar recent a început actualizarea la versiunea 5.1. Dacă până acum te preocupai de dificultatea cu care face multitasking, utilizând destul de prost memoria RAM pe care o are la dispoziție, ultima problemă e nouă atât pentru întreg ecosistemul Android, cât și pentru Samsung.

În TouchWiz, interfața Samsung pentru dispozitivele sale, ai un meniu cu scurtături pentru unele dintre setările telefonului și pentru a activa anumite funcții, cum ar fi rotirea ecranului sau utilizarea conexiunii WiFi. Din acest meniu pe modelele Galaxy S6 au dispărut scurtăturile pentru date mobile, private mode și hotspot, informează PhoneArena. Problema s-ar putea să fie prezentă pe telefoanele cu Android 5.1.1 Lollipop, dar noi am întâlnit-o și pe un Galaxy S6 cu vechea versiune.

Bug pentru Samsung Galaxy S6

Deși scurtăturile dispar, poți folosi în continuare la fel de bine, doar că nu va fi la fel de comod să activezi acele funcționalități. Poți, totuși, să descarci un widget din Play Store, cum ar fi Power Toggles sau Notification Toggle, și să le folosești până când Samsung rezolvă problema.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: