Samsung Galaxy S6 este un dezastru când vine vorba de multitasking

Samsung Galaxy S6 este un dezastru când vine vorba de multitasking

Cei care s-au obişnuit să ruleze 3-4 aplicaţii pe smartphone în fundal, s-ar putea să fie foarte dezamăgiţi dacă se orientează către un

În ultimii ani, deoarece configuraţia hardware a telefoanelor de vârf se apropie foarte mult de cea a a PC-urilor, ne-am obişnuit să le folosim mult mai mult. De cele mai multe ori, asta se traduce prin rularea mai multor aplicaţii simultan, prin saltul dintr-o fereastră în alta fără nici un fel probleme. Din păcate, nu toate smartphone-urile sunt la fel de bune când vine vorba de multitasking.

Din acest motiv, mai mulţi posesori de Galaxy S6 au ajuns să-şi manifeste enervarea pe diverse forumuri în legătură cu managementul foarte agresiv al memoriei realizat automat de respectiv terminal. Deşi nu există încă o declaraţie oficială pe marginea acestui subiect, problema pare destul de răspândită şi nu se întrezăreşte nici un fel de soluţie. În teorie, s-ar putea remedia printr-un update de firmware, dar nu ştie când va veni acela.

Simptomele problemei sunt cât se poate de simple. Utilizatorii de nu pot ieşi dintr-o aplicaţie doar pentru a relua acţiunile din ea câteva minute mai târziu, deoarece aceea se închide complet într-un timp foarte scurt. Practic, s-a ajuns în punctul în care nu poate fi vorba de multitasking, deoarece programele se iniţializează de la zero de fiecare dată când sunt apelate. În mod evident, nimeni nu s-a aşteptat la aşa ceva pe un aparat cu 3GB RAM. Partea amuzantă, dacă o putem numi aşa, este că dispozitivul are în permanenţă doar între 200 şi 400 MB RAM liberi.

Rămâne să aşteptăm câteva săptămâni pentru a vedea dacă sud coreenii conştientizează problema sau decid să o treacă arbitrar la capitolul avantaje, în loc de dezavantaje.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: