Descărcaţi-vă Office 2016 gratuit în variantă preview pentru Mac

Descărcaţi-vă Office 2016 gratuit în variantă preview pentru Mac

Deşi nu este o mişcare obişnuită din partea oficialilor Microsoft, la această oră puteţi descărca gratuit dacă aveţi un sistem cu Mac OS X.

În ultimii ani devenise evident că cei de la Microsoft nu au mai avut o fixaţie pentru a lansa noi versiuni de Office pentru Mac la scurt timp după ce le-au făcut disponibile pe Windows. Încercând să atragă din nou utilizatori noi în curtea aplicaţiilor sale de birou, gigantul din Redmond a decis să lanseze zilele trecute Office 2016 gratuit, în variantă Preview pentru Mac.

Oficial, mai sunt câteva luni până când va fi lansat în variantă finală, cam în aceeaşi perioadă în care vom putea achiziţiona Windows 10 din magazine. Până atunci însă, pentru a remedia mici probleme sau pentru a introduce funcţii noi pornind de la feedback-ul oferit de utilizatori reali şi aplicând aceeaşi filozofie similară cu cea din spatele Windows 10 Consumer Preview, Microsoft a lansat Office 2016 gratuit în variantă preview.

Office pentru Mac avea nevoie de o actualizare radicală de aproape cinci ani. Abia acum vedem introdus suportul nativ pentru ecrane cu rezoluţie mare, Retina Display cu HiDPI. Tot în Office 2016 puteţi rula fiecare dintre aplicaţiile incluse în mod full screen. Interfaţa este de asemenea reinventată pentru a fi mult mai similară cu cea din Office 2013 pentru Windows. Dacă v-aţi făcut un obicei să colaboraţi cu prieteni la proiecte în Word, pentru prima oară pe Mac, puteţi ataşa cu toţii comentarii respectivului fişier. Scurtăturile de taste, graficele şi diagramele în Excel beneficiază de asemenea de un update important.

În aceeaşi suită de aplicaţii Office 2016 gratuit puteţi experimenta un nou PowerPoint, o versiune nouă de Outlook, OneNote şi alte câteva aplicaţii. Pentru a o instala pe propriul sistem fără nici un cost suplimentar sau completări de formulare stufoase, accesaţi blogul Microsoft Office.

Puteți descărca Office Preview de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: