Deceniul Google Earth: programul care a schimbat felul în care vedem Pământul

Deceniul Google Earth: programul care a schimbat felul în care vedem Pământul

Google Earth împlinește astăzi 10 ani, motiv pentru care compania a introdus o nouă unealtă, denumită Voyager.

Deși ar părea greu de crezut pentru unii, Google Earth împlinește astăzi nu mai puțin de zece ani de zile. Prin intermediul unei postări pe blogul oficial, compania din Mountain View ne anunță că în tot acest timp, Earth a ajutat persoane de pe tot globul în diverse situații, fie că era vorba despre dezastre naturale sau despre situații de război. Până la acest moment, Google Earth a fost descărcat de ”peste două miliarde de persoane din aproape toate țările de pe Glob”.

Pentru a marca această aniversare, a fost introdusă unealta Voyager. Aceasta le permite utilizatorilor de Google Earth pentru desktop să vizualizeze unele dintre cele mai interesante peisaje, grupate în cinci secțiuni: Street View, Earth View, 3D cities, Satellite imagery updates și Highlight tour. Primul dintre acestea va include peisajele care pot fi admirate prin intermediul Street View, iar al doilea va cuprinde o serie de imagini realizate din spațiu.

Mai mult decât atât, Earth View a primit un update important, Google adăugând acum aproximativ 1.500 de noi imagini realizate pe toate continentele. Conform publicației WIRED, următorul pas important pentru Google Earth este integrarea cu realitate virtuală, lucru care ar putea contribui în mod decisiv la îmbunătățirea experienței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: