Google Earth Pro, cea mai bună aplicație cu care să explorezi Pământul, e gratuită

Google Earth Pro, cea mai bună aplicație cu care să explorezi Pământul, e gratuită
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
10:30 31.01.2015

După o lungă perioadă în care a reprezentat o sursă importantă de venit pentru gigantul din Mountain View, este disponibil gratuit.

Trecând peste faptul că oferă un amalgam de aplicaţii şi servicii gratuite, cei de la Google au avut pentru mult timp câteva unelte software cu preţuri foarte generoase. În această categorie intra şi versiunea Pro de . Aceasta era disponibilă doar cu abonament, la un preţ de 400 de dolari pe an.

Amatorii de călătorii virtuale sau cei care lucrează în domeniul cartografic în construcţii şi-au dorit în permanenţă o licenţă de Google Earth Pro. Versiunea gratuită a aplicaţiei a fost întotdeauna o soluţie foarte bună pentru a vă plimba prin diverse oraşe. Versiunea Pro însă include unelte mult mai avansate la care, în alte condiţii, nu aţi fi avut acces. În această categorie intră posibilitatea de a măsura clădiri 3D sau diverse alte obiective, de a imprima capturi de ecran de înaltă rezoluţie, de a vedea informaţii demografice şi, în timp real, detalii legate de trafic.

Deşi nu ştim dacă este vorba de o promoţie sau veţi avea în permanenţă acces la Google Earth Pro, pentru a profita de el, trebuie întâi să obţineţi o licenţă gratuit completând acest formular online. După ce aţi trecut prin această etapă, nu mai rămâne decât să descărcaţi versiunea de Windows sau Mac OS X, să vă autentificaţi la prima rulare cu licenţa primită prin email şi să călătoriţi virtual nestingheriţi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI