De acum puteţi şterge email-uri după ce au fost trimise

De acum puteţi şterge email-uri după ce au fost trimise

Pentru prima oară a apărut o extensie de Chrome care vă permite să ştergeţi email-uri după ce au fost trimise.

Este inevitabil ca în anii de când folosiţi un serviciu de poştă electronică să nu vă fi lovit în numeroase circumstanţe de această problemă arzătoare. E vorba de trimiterea unui email în circumstanţe greşite, fie unui alt destinatar decât cel intenţionat, fie destinatarului corect cu un conţinut nepotrivit. Faptul că un email trimis nu mai putea fi manipulat amplifica şi mai mult nivelul de stres aferent respectivului gest. Din fericire, de acum există o soluţie.

Dmail este o nouă extensie de Google Chrome care vă ofere un control al email-urilor trimise prin Gmail care până acum era imposibil. Astfel, dacă aţi băut într-o seară prea mult şi aţi trimis un email cu multe cuvinte grele fostului partener de viaţă, aveţi posibilitatea de a-l şterge. Extensia este gratuită, poate fi descărcată acum din Chrome Web Store şi promite să fie îmbunătăţită semnificativ în viitorul apropiat. Dezvoltatorii clasifică varianta disponibilă online la această oră ca fiind beta.

Printre funcţiile pe care vi le-aţi dorit de mult într-un serviciu de email clasic, dar doar Dmail le oferă se numără trimiterea unui mesaj cu termen de autodistrugere – între o oră şi o săptămână. Chiar şi dacă aţi uitat să ataşaţi un termen de valabilitate unui email, acesta poate fi dezactivat manual. Din acel moment, destinatarul nu-i va mai putea citi conţinutul pentru că a fost transformat în caractere necunoscute, ca şi cum ar fi criptat.

Noua extensie pentru Chrome detaliată mai sus a ieşit din mâinile programatorilor de la Delicious, o reţea socială mai puţin cunoscută. În versiunea viitoare, s-ar putea să câştigăm o funcţionalitate similară şi pentru documentele trimise ca ataşament.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: