De acum este posibil să-ți clonezi câinele decedat

De acum este posibil să-ți clonezi câinele decedat

În cazul în care vrei să-ți clonezi câinele decedat, de acum este posibil respectivul gest contra sumei modice de 100.000 dolari.

Un câine reprezintă cel mai adorat animal de companie de pe întregul mapamond. Foarte multe persoane se atașează semnificativ emoțional de aceste ființe, chiar dacă gesturile pe care le fac pentru pentru a-și manifesta afecțiunea, uneori sunt mai greu de înțeles. Nu de alta, dar este aproape imposibil să explici cuiva de ce ți-ai dori să-ți clonezi câinele.

Trecând însă peste argumentele principiale împotriva unui astfel de gest, de acum este posibil să-ți clonezi câinele, în cazul în care îți dorești așa ceva, iar bugetul îți permite. Un cuplu britanic, format din Laura Jacques – 29 de ani și Richard Remde – 43 de ani din Yorkshire, Regatul Unit au apelat de curând la acest serviciu al unei companii din Coreea de Sud. În urmă cu câteva zile, ei au intrat în posesia a două cățeluși de rasă boxer, Chance și Shadow. Aceștia din urmă au fost obținuți prin clonarea ADN-ului lui Dylan, fostul boxer al familiei ce decedase din cauza unei tumori pe creier în luna iunie.

Procedura a fost destul de simplă. Mostre de ADN de la câinele decedat au fost prelevate și trimise la Sooam Biotech Research Foundation în Coreea de Sud, iar respectiva companie s-a ocupat de restul procesului. În cazul lui Dylan a avut loc și o performanță mai specială, deoarece ADN-ul a fost extras la 14 zile după deces, în timp ce recordul anterior pe marginea acestui subiect a fost de 5 zile.

În orice caz, detaliile sunt mai puțin relevante ale circumstanțelor respective. Important este că acest serviciu este comercial disponibil și puteți și voi să apelați la el. Dacă vrei să-ți clonezi câinele, la ora actuală, Sooam Biotech este singura companie din lume care deține un astfel de laborator și are deja experiența clonării a câteva sute de câini. Prețul de 100.000 de dolari implică toate etapele, până la livrarea noului animal de companie.

Citește și: