Data de lansare pentru Metal Gear Solid 5 confirmată oficial de Konami

Data de lansare pentru Metal Gear Solid 5 confirmată oficial de Konami

Deşi vor mai trece câteva luni până atunci, data de lansare oficială pentru viitorul a fost confirmată oficial de dezvoltatorul Konami.

În urmă cu câteva zile, prin intermediul unor clipuri de origine îndoielnică a fost confirmată data de lansare pentru Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Pentru că aura de mister din jurul acestui subiect nu mai era justificată la nici un nivel, nu au trecut nici 24 de ore până când Konami a confirmat respectiva informaţie ,,scăpată” pe internet. Data despre care este vorba e 1 septembrie 2015.

Primul val de optimism pe marginea acestui subiect anunţa lunile aprilie şi iunie ca fiind posibile pentru lansarea Metal Gear Solid 5: The Phatom Pain. Pe lângă faptul că acele valori au fost infirmate, acum aflăm şi primele informaţii despre un mod multiplayer competitiv ce v-a fi lansat ca o parte componentă din respectivul titlu, tot pe 1 septembrie. Ca disponibilitate, The Phantom Pain va avea parte de o lansare cross-platform, pe PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360 în aceeaşi zi. Versiunea next-gen a jocului va costa 60 de dolari, în timp ce varianta de PS3 şi Xbox 360 va fi mai ieftină cu 10 dolari. Cei care speră să experimenteze , vor fi nevoiţi să aştepte două săptămâni în plus, până pe 15 septembrie.

Pe lângă versiunea de Metal Gear Solid 5: The Phanton Pain care va ajunge în magazinele reale, noua creaţie Konami va putea fi descărcată în format digital de pe Steam la 60 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: