Data de lansare pentru Metal Gear Solid 5 confirmată oficial de Konami

Data de lansare pentru Metal Gear Solid 5 confirmată oficial de Konami

Deşi vor mai trece câteva luni până atunci, data de lansare oficială pentru viitorul a fost confirmată oficial de dezvoltatorul Konami.

În urmă cu câteva zile, prin intermediul unor clipuri de origine îndoielnică a fost confirmată data de lansare pentru Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Pentru că aura de mister din jurul acestui subiect nu mai era justificată la nici un nivel, nu au trecut nici 24 de ore până când Konami a confirmat respectiva informaţie ,,scăpată” pe internet. Data despre care este vorba e 1 septembrie 2015.

Primul val de optimism pe marginea acestui subiect anunţa lunile aprilie şi iunie ca fiind posibile pentru lansarea Metal Gear Solid 5: The Phatom Pain. Pe lângă faptul că acele valori au fost infirmate, acum aflăm şi primele informaţii despre un mod multiplayer competitiv ce v-a fi lansat ca o parte componentă din respectivul titlu, tot pe 1 septembrie. Ca disponibilitate, The Phantom Pain va avea parte de o lansare cross-platform, pe PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360 în aceeaşi zi. Versiunea next-gen a jocului va costa 60 de dolari, în timp ce varianta de PS3 şi Xbox 360 va fi mai ieftină cu 10 dolari. Cei care speră să experimenteze , vor fi nevoiţi să aştepte două săptămâni în plus, până pe 15 septembrie.

Pe lângă versiunea de Metal Gear Solid 5: The Phanton Pain care va ajunge în magazinele reale, noua creaţie Konami va putea fi descărcată în format digital de pe Steam la 60 de dolari.