Metal Gear Solid 5 vine pe PC. Care sunt cerinţele hardware minime?

Metal Gear Solid 5 vine pe PC. Care sunt cerinţele hardware minime?

cel mai recent joc din serie, se pregăteşte de o lansare pe PC. Care este configuraţia hardware minimă de care aveţi nevoie?

metal_gear_solid_5_ground_zeroes3

În aproximativ o lună Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes va fi lansat pe PC. Pentru că acesta şi-a impresionat deja fanii cu detaliile grafice din versiunea next-gen, mulţi au fost convinşi că va fi foarte pretenţios în momentul în care va fi portat pe Windows. În realitate, nu este cu mult peste alte titluri la modă ale momentului, cum ar fi Call of Duty Advanced Warfare sau Assassin’s Creed Unity.

Trecând însă peste supoziţii şi bănuieli, cei de la Konami au publicat zilele trecute cerinţele minime şi recomandate pentru varianta de PC a Solid 5: Ground Zeroes. Ca urmare, dacă vreţi să rulaţi noul titlu cu detalii minime, puteţi rula un Windows Vista pe 64 de biţi, în timp ce în carcasă să găzduiţi un Intel Core i5 Sandy Bridge quad core tactat la 2,7 GHz, 4GB de memorie RAM şi o placă video de mai bine de doi ani, GeForce GTX 650. Cei care vor să retrăiască experienţa de pe PlayStation 4 sau Xbox One vor avea nevoie de un salt până la minimum 8GB RAM şi o placă video NVDIA GeForce GTX 760. Procesorul Core i5 la 2,7 GHz este suficient în ambele scenarii.

Deşi pasionaţii de procesoare şi plăci video pot să realizeze cu uşurinţă o analogie între procesoarele Intel şi cele AMD sau GPU-urile NVIDIA şi cele din seria Radeon, este destul de surprinzătoare decizia celor de la Konami de a nu include în comunicatul oficial pe marginea MGS nici o referinţă la vreo creaţie ieşită din laboratoarele de cercetare şi dezvoltare de la AMD.

Dacă vă aflaţi în posesia unui super computer, merită să reţineţi că această variantă de Metal Gear Solid va putea rula nestingherită la rezoluţia 4K şi un maximum de 60 de cadre pe secundă. Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes va fi disponibil pe PC-uri din 18 decembrie.