Dacă îți cumperi OnePlus 2, cel mai bine ar fi să nu-l descarci

, 28 Iul, 17:00

În ciuda faptului că se vrea un nou”flagship killer”, OnePlus 2 nu beneficiază de o tehnologie pentru reîncărcare rapidă.

Unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului a fost lansat, iar în ciuda numeroaselor elemente noi incluse, OnePlus 2 a fost criticat pentru unele lipsuri. După cum scriam într-un articol precedent, unul dintre cele mai importante este lipsa unei tehnologii care ar permite reîncărcarea rapidă a bateriei. Autonomia acesteia va fi, probabil, una foarte bună, însă datorită capacității de 3.300 mAh, mulți se așteptau ca OnePlus să apeleze la ceva similar QuickCharge.

Chinezii nu au făcut, însă, acest lucru, iar din punct de vedere al timpului necesar pentru o reîncărcare completă, acesta nu poate concura cu cele mai importante terminale de pe piață. După cum scriu cei de la Android Police, OnePlus a confirmat că bateria va ajunge de la 0 la 100% în ”mai puțin de 3 ore și 20 de minute”. Samsung Galaxy S6, de cealaltă parte,  nu are nevoie decât de o oră și 18 minute. Veți putea urmări aproape șapte episoade ale emisiunii Playtech înainte ca OnePlus 2 să efectueze o reîncărcare completă.

Lista de specificații mai include un Qualcomm Snapdragon 810 cu opt nuclee, un ecran full HD la o diagonală de 5,5 inci și o cameră foto de 13 megapixeli cu o diafragmă f/2, care o poziționează în urma Galaxy S6 (f/1.9) și LG G4 (f/1.8).

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail