Robotul care curăță cu ajutorul luminii [VIDEO]

Robotul care curăță cu ajutorul luminii [VIDEO]

Avem deja robotul care poate găti 2.000 de feluri de mâncare, așa că o consecință logică ar fi fost să avem și unul care ar putea face curat în urma lui.

Dezvoltatorii și designerii de la THAT! au găsit o soluție, și nu una oarecare, ci una prietenoasă cu mediul înconjurător, scriu cei de la Geeky Gadgets. Este un dispozitiv care s-ar putea încadra perfect în casa viitorului, printre alte gadgeturi care îți ușurează considerabil treaba de gospodar.

Roboțelul se numește UVe și are dimensiunile unui suport pentru CD-uri. Poate elimina germenii și resturile de pe masă sau de pe podea, folosind energie UV. Datorită lui, ai putea face dublă economie: un consum redus de energie electrică și mai puțini bani dați pe produse de curățenie sofisticate, care nici nu îți oferă garanția eliminării tuturor bacteriilor și microbilor.

Momentan, UVe este disponibil pe Kickstarter, iar dezvoltatorii au nevoie de 50.000 de dolari pentru a începe producția. Mai sunt 43 de zile de campanie, iar robotul deja a strâns jumătate din suma necesară.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: