Cum transferaţi pe Galaxy S6 toate datele de pe alt telefon

Cum transferaţi pe Galaxy S6 toate datele de pe alt telefon
06:23 10.04.2015

Timp de mulţi ani, utilizatorii de telefoane Galaxy S erau nevoiţi folosească pentru transfer de date. În cazul Galaxy S6, situaţia s-a schimbat.

Indiferent dacă vă schimbaţi smartphone-ul în fiecare an sau la fiecare câţiva ani, este foarte important să puteţi transfera cu uşurinţă toate datele de pe un telefon pe altul. Pentru această operaţiune, utilizatorii de au folosit din totdeauna Samsung Kies. Deşi eraţi nevoiţi să căutaţi un pic prin meniuri care este sistemul de backup/restore, şansele de reuşită erau foarte mari.

În 2015, sud coreenii s-au decis să reinventeze întreaga operaţiune pentru transferul datelor între două telefoane folosind un nou utilitar intitulat Samsung Smart Switch. Acesta din urmă este disponibil din start pentru Android şi PC-uri sau Mac-uri. Dacă folosiţi versiunea de mobil a aplicaţiei, sunt necesare doar câteva atingeri pe ecranele ambelor telefoane şi un pic de răbdare pentru a observa că întregul vostru amalgam de informaţii, fotografii, filmări, documente, notiţe sau contacte a fost portat dintr-o parte în alta.

Pentru a experimenta pe propria piele ce înseamnă Smart Switch, nu trebuie decât să vă descărcaţi programul din Google Play Store. Uşurinţa în utilizare este specifică şi versiunii de Windows sau Mac a aceluiaşi program ce poate fi descărcată gratuit de la această adresă. Acesta poate fi folosit pentru transferul datelor de pe un telefon vechi pe un Galaxy S6 folosind un cablu USB. Ca în cazul variantei de Android, doar câteva atingeri de ecran sunt suficiente pentru nu sta cu griji că veţi pierde ceva pe parcursul operaţiunii.