Cum să te joci Pac-Man oriunde în lume: Surpriza din Google Maps pentru 1 aprilie

Cum să te joci Pac-Man oriunde în lume: Surpriza din Google Maps pentru 1 aprilie

Pentru că nu putea să treacă neobservată ziua universală a păcălelii, cei de la Google ne aduc aminte de Pac-Man în de 1 aprilie.

April Fool’s Day, 1 aprilie sau Ziua Păcălelii fac referire la acelaşi lucru. Aceasta este singura zi din an în care persoanele din anturajul vostru ar trebui să aibă un nivel de anduranţă sporit la poante şi ghiduşii pentru simplul fapt că se celebrează la nivel internaţional. Acest eveniment a devenit atât de important în ultimii ani, încât nici măcar nu mai este sărbătorit doar de oameni obişnuiţi, ci şi de corporaţii precum Facebook, Google sau Samsung.

De această dată este vorba de o noutate care vine de la inginerii Google. Mai precis, este o modificare adusă Google Maps pe care ne-am dori să o avem în permanenţă la dispoziţie. Din păcate, cel mai probabil, veţi avea acces la ea doar azi, de . Practic, accesând Google Maps vă puteţi juca Pac-Mac pe străzile oricărui oraş. Este suficient vă căutaţi locul favorit, să daţi zoom până aveţi câteva străzi în faţa ochilor şi să apăsaţi pe butonul din stânga jos al ecranului, marcat Pac-Man.

Cum se întâmplă şi în jocul original, aveţi trei vieţi la dispoziţie implicit, ocazional puteţi pune mâna pe câteva cireşe, dar cel mai important este să fugiţi de fantome. Dacă nu aţi jucat niciodată Pac-Man, merită să ştiţi că, după ce aţi consumat una dintre cele câteva pastile de pe hartă, tip de câteva secunde puteţi să mâncaţi fantomele pentru un număr semnificativ de puncte bonus.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: