01 apr. 2014 | 09:20

Google Maps de 1 aprilie – Găsiţi-l pe Pokemon

ACTUALITATE
Google Maps de 1 aprilie - Găsiţi-l pe Pokemon

A venit în sfârşit cea mai ghiduşă zi din an, , o zi specială pe care şi cei de la Google sunt hotărâţi să o sărbătorească, prin Pokemon Challenge.

ios pokemon google 1 aprilie gluma

Cei de la nu au fost niciodată străini de sărbătorile internaţionale, încercând să facă ceva special pentru fiecare dintre noi, în modul lor original. Ziua globală a păcălelilor, 1 aprilie, cu siguranţă nu este o excepţie de la regulă.

De această dată, gigantul din Mountain View vine cu un proiect Google Maps de 1 aprilie, s-a decis să ne încânte cu o vânătoare de personaje din Pokemon, serialul de animaţie îndrăgit în egală măsură de copii şi adulţi. ,,Vănătoarea” vizează exclusiv posesorii de smartphone-uri cu iOS sau Android care au instalată cea mai recentă versiune a aplicaţiei Google Maps. În teorie, cei de la Google au lucrat destul de mult şi la o componentă a jocului care vizează realitatea augmentativă. În practică, însă, vă puteţi juca fără probleme fără să începeţi să vă plimbaţi cu telefonul în faţa ochilor, prin casă sau pe stradă.

Pentru a începe să vă jucaţi, este suficient să încercaţi să căutaţi ceva pe Google Maps de 1 aprilie, adică astăzi, până la ora 24:00. Sub câmpul de căutare va fi vizibil un buton pe care scrie Press Start şi pe care trebuie să-l apăsaţi. Jocul constă în găsirea unui număr de 150 de personaje virtuale răspândite în diverse zone de pe mapamond. Puteți căuta, de exemplu, Paris şi să daţi zoom-in de vreo două ori pentru a vedea respectivele animăluţe. Faceţi click pe una dintre creaturi, apăsaţi pe Catch şi rugaţi-vă să aveţi timp până la 12 noaptea să le găsiţi şi pe celelalte 149.

pokemon google 1 aprilie gluma

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele