Cum cumperi un Apple Watch din aur cu un preț de 10 ori mai mic decât la Apple

Cum cumperi un Apple Watch din aur cu un preț de 10 ori mai mic decât la Apple

Era evident că vor apărea alternative mai ieftine, identice ca design, pentru un din aur masiv, iar inevitabilul tocmai s-a produs.

Doritorii de gadgeturi premium se orientează deseori către produse Apple. Acestea au un design atrăgător şi rareori dezamăgesc la capitolul performanţă. Cu lansarea din aur masiv, gigantul din Cupertino a sperat să atragă şi mai mulţi amatori de dispozitive scumpe. În definitiv, nu mulţi ar investi 10.000 de dolari într-un ceas care peste un an îşi va pierde foarte mult din valoare din cauza unei noi iteraţii ale aceluiaşi produs.

Ca urmare, pentru că s-ar putea să vă doriţi un Apple Watch auriu, dar nu vreţi să cheltuiţi suma cerută de Apple, există o alternativă mai mult decât decentă. Aceasta vine de la producătorul vietnamez de accesorii de lux cu numele Karalux. Simţind existenţa unei nişe de utilizatori care se mulţumesc cu un smartwatch placat cu aur, nu neapărat din aur masiv, compania din Vietnam vă propune un Apple Watch Edition mult mai ieftin decât cel din oferta Apple. Practic, vorbim de un Apple Watch de 38 milimetri din oţel inoxidabil placat cu aur de 18 karate ce se livrează cu o brăţară sport albă sau neagră la preţul de doar 1.000 de dolari. Varianta de 42 milimetri placată cu aur sare până la 1.400 de dolari.

În cazul în care vă ridicaţi întrebări în legătură cu istoricul celor de la Karalux pe marginea unor astfel de practici, merită să aveţi în vedere că în trecut s-au ocupat şi de placarea de iPad-uri cu aur de 18 karate, iar de curând şi-au introdus în portofoliu şi variante aurite de Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: