Românii s-au îmbulzit la Apple Watch. Au dat averi pe versiunile cele mai scumpe

Românii s-au îmbulzit la Apple Watch. Au dat averi pe versiunile cele mai scumpe

Apple Watch, Watch Sport și Watch Edition au putut fi precomandate de la QuickMobile în ultima săptămână. Magazinul online a început să onoreze comenzile și a oferit câteva detalii interesante cu privire la numărul precomenzilor. 

„Românii s-au arătat foarte interesați de noul gadget Apple, iar vestea bună pentru ei este că își vor primi smartwatch-urile mult așteptate începând cu săptămâna aceasta, în ciuda întârzierilor la nivel internațional”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Potrivit reprezentantului QuickMobile, în cele două săptămâni de precomandă au fost plătite peste 300 de ceasuri Apple Watch.

Impresionant este faptul că românii nu s-au limitat numai la versiunile Watch și Watch Sport, ci au dat sume enorme pe versiunea din aur, Watch Edition. Astfel, din cele 300 de comenzi înregistrate, 10 au fost pentru ceasurile Apple Watch Edition. Acestea au prețuri cuprinse între 49.999 și 79.999 lei.

„A fost o surpriză și pentru noi achiziția celor 10 Watch Edition. Au fost 3 femei și 7 bărbați care au plătit direct cu cardul, nu sunt persoane cunoscute publicului larg, iar cele mai multe modele comandate sunt din aur galben”, a adăugat Tudor Țiboc.

Cele 3 versiuni, cu prețuri cuprinse între 1.849,90 lei și 79.999,90 lei sunt în continuare disponibile AICI, cei interesați putând alege dintre 50 de variante de curele, de la cele metalice, până la cele de piele sau magnetice. De asemenea, clienții își pot alege modelul favorit din două variante de dimensiuni ale ecranului: 38 mm și 42 mm.

Apple Watch se poate conecta doar la dispozitivele Apple iPhone 5, 6 și 6 plus și oferă interfeţe NFC, Bluetooth 4.0 şi Wi-Fi. Utilizatorii pot utiliza ceasul pentru inițierea apelurilor telefonice, controlul camerei foto de pe iPhone, precum și integrarea cu aplicația Siri.

Citește și:
Etichete: