Cum poți să ai Apple Watch din aur cu numai 100 de dolari

Cum poți să ai Apple Watch din aur cu numai 100 de dolari

Grație unei noi campanii pe Kickstarter, oricine își va putea placa dispozitivul Apple Watch cu aur pentru un preț relativ scăzut.

Nu oricine are zece mii de dolari în cont, iar dintre cei care au. puțini ar fi dispuși să cheltuie o asemenea sumă pe un Apple Watch din aur. Acum, grație unei noi campanii pe Kickstarter oricine își poate transforma cu ușurință smartwatch-ul Apple într-unul similar modelului de 10.000 de dolari. Aceasta nu este prima soluție de acest fel. După cum scrie site-ul 9to5Mac, există companii specializate, însă este necesară trimiterea dispozitivului și plata a 400 de dolari.

De cealaltă parte, kit-ul de placare cu aur Midas Touch costă 100 de dolari și poate fi aplicat acasă foarte ușor. Acesta este destinat doar dispozitivelor Apple Watch fabricate din oțel inoxidabil, însă cei care au pornit campania lucrează în prezent și la o soluție pentru Apple Watch Sport. Printre altele, un avantaj oferit de Midas Touch este posibilitatea de a corecta micile imperfecțiuni care vor apărea pe parcurs.

Toate dispozitivele placate în acest fel se uzează la un moment, iar cei care vor să înlăture stratul de aur pot face acest lucru cu ajutorul unei soluții speciale furnizate de producător. Scopul campaniei era de a strânge 1.500 de dolari pe Kickstarter, iar până acum au fost acumulați peste 10.000 de dolari, cu două săptămâni rămase până la final.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: