Ce e interiorul cutiei Apple Watch Edition [VIDEO]

Apple Watch a ajuns, în urmă cu puțin timp, la încheieturile cumpărătorilor. Versiunile Watch și Watch Sport nu mai au secrete pentru nimeni, dar modelul Apple Watch Edition, care costă între 50.000 și 80.000 lei, a fost învăluit de mister.

În emisiunea PLAYTECH, am testat ceasul Apple Watch Sport și avem chiar și un review pe site. Știm ce e în cutia albă, dar nu a fost nimic care să ne uimească.

Apple Watch Edition vine tot într-o cutie albă, dar interiorul ei arată că, pe lângă materialele premium pe care le-a folosit la crearea ceasului (aur galben sau roz), cei de la Apple s-au asigurat că utilizatorii acestui model se vor simți speciali.

Până acum nu au existat unboxinguri cu această versiune, dar se pare că ceasul inteligent de lux a ajuns pe mâinile unei persoane care a vrut să arate tuturor magia care vine odată cu eticheta de 10.000 de dolari.

Astfel, cei care decid că au neapărată nevoie de un gadget atât de costisitor (îl puteți cumpăra de AICI) vor primi o casetă din piele, o cârpă specială pentru curățare și o cărticică care explică în detaliul procesul prin care a fost realizat ceasul.

Diferențele nu se opresc, totuși, aici. Cu toate că din punct de vedere al specificațiilor, cele trei modele sunt identice, versiunea Apple Watch Edition a suferit o mică modificare la nivel de software. Mai exact, ecranul de pornire este auriu, ca să le reamintească posesorilor cât sunt de spciali.

11:18 24.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video