13 apr. 2015 | 12:57

Cum poți avea parte de experiența Android pe un iPhone

ACTUALITATE
Cum poți avea parte de experiența Android pe un iPhone

Utilizatorii de iPhone ridică mereu în slăvi sistemul de operare iOS. Au și de ce: e foarte stabil, ușor de folosit și bine optimizat. 

Totuși, există persoane care, în cele din urmă, ajung să părăsească ecosistemul Apple pentru cel Google, dar și persoane care se gândesc să o facă, dar nu au curajul să cheltuie o căruță de bani pentru un telefon cu sistem de operare care să nu le placă.

Pentru acest ultim grup de persoane a fost inventată Andrios, o aplicație care promite să ofere ”experiența Android pe iPhone”.

Hardware-ul iPhone este, fără îndoială, printre cele mai bune, dar sistemul nu permite același grad ridicat de personalizare ca Androidul. Iar acum cu Lollipop, Google chiar se poate lăuda cu un sistem de operare reușit.

Așadar, ce trebuie să faci dacă vrei să testezi experiența Lollipop pe telefonul tău Apple? În primul rând, va trebui să faci jailbreak la telefon și să aștepți ca dezvoltatorul care a creat-o să o scoată la vânzare. Din păcate, aplicația nu va fi gratuită, ci va costa 3 sau 4 dolari.

Andrios va aduce o serie de elemente de design prezente pe Android, dar și o serie de elemente care aduc un plus de funcționalitate. De exemplu, observăm, în galeria foto de mai jos, notificările cu ecran blocat, elementele de Material Design, bara de căutare Google și o serie de widgeturi.

Rămâne de văzut câtă lume va fi interesată să dea iPhone-ului un pic din magia Androidului. Mai multe informații despre Andrios găsiți aici.