11 mai 2015 | 16:08

Cum poate deschide oricine un magazin online. ContentSpeed lansează platforma care te ajută

ACTUALITATE
Cum poate deschide oricine un magazin online. ContentSpeed lansează platforma care te ajută

ContentSpeed lansează în premieră pentru piața din România platforma ContentSpeed StartUp. Prin aceasta oricine își poate dechide un magazin online fără să aibă nevoie de cunoștințe în dezvoltare web

Prin platforma pe care a anunțat-o la GPeC Summit, ContentSpeed le oferă utilizatorilor soluțiile prin care aceștia pot să-și creeze, promoveze și optimizeze eficient afacerea online. Platforma ContentSpeed StartUp oferă multiple posibilități de personalizare de către utilizatori non-tehnici precum configurarea designului la nivel de culori, fonturi sau efecte grafice, integrarea oricărui procesator de plăți online cu card de debit sau credit și integrarea a șase curieri cu alegerea automată a celui mai bun preț de transport pentru optimizarea costurilor de operare.

Pachetul StartUp (disponibil aici) este adresat tuturor celor care se află la început de drum în ecommerce, inclusiv companii cu vechime, dar care doresc să lanseze primul magazin online, conform comunicatului remis „Playtech“.

ContentSpeed oferă noua platformă spre testare gratuită timp de 14 zile. Abonamentul lunar începe de la 35 euro.

Astfel, utilizatorii pot începe cu soluția StartUp standard închiriată până se atinge un număr de 50-100 de comenzi. Apoi, cu experiența acumulată se trece la setul de servicii de implementare ContentSpeed Premium, care include orice tip de dezvoltare dorită de client. Odată cu upgrade-ul la ContentSpeed Premium există și posibilitatea achiziționării licenței software.

În final, când business-ul crește, poți deschide portaluri B2B pentru distribuție sau chiar gestiona mai multe magazine online cu o singură soluție software ContentSpeed Enterprise. Opțiunea MultiStore permite deschiderea de magazine online cu functionalități B2B și B2C, în multiple limbi sau valute, cu livrare națională sau internațională. Până la finalul acestui an, ContentSpeed estimează că 200 de startup-uri în e-commerce vor folosi platforma sa.

 

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele