Cum o cameră Kinect te poate ajuta să joci biliard mai bine

Cum o cameră Kinect te poate ajuta să joci biliard mai bine

Un nou instrument prezentat de curând ar putea ajuta foarte mulți amatori de snooker și biliard să devină mai buni la acest jocuri.

Pentru a-ți îmbunătăți performanțele la biliard, este nevoie de foarte mult timp și de foarte multe jocuri. Un nou instrument însă, vrea să reducă ușureze însă acest proces și să facă din biliard un joc accesibil unui număr mult mai mare de persoane. Se numește Pool Live Aid și este un instrument computerizat prin care jucătorii de biliard, dar și cei de snooker, pot prezice traiectoriile bilelor. Din această cauză, Pool Live Aid este destinat în primul rând începătorilor.

Elementul central al Pool Live Aid este camera Kinect. Aceasta a fost integrată în sistem de către Luis Sousa și Ricardo Alves, creatorii Pool Live Aid, pentru a detecta pereții mesei pe care se joacă, bilele care sunt folosite, dar și poziția tacului în orice moment. Luând în considerare toate aceste trei elemente, Pool Live Aid este capabil să prezică cu exactitate direcția pe care orice bilă o va lua în momentul în care este lovită.

Este folosit de asemenea un proiector așezat deasupra mesei, acesta afișând ulterior pe masa de joc poziția și traiectoria fiecărei bile. Cei de la Pool Live Aid au realizat chiar și un material video în care se poate observa cum sistemul îi ajută pe unii amatori de biliard.

Citește și:
Etichete: