Cum îţi poţi instala acum Android Lollipop pe primul HTC One

Cum îţi poţi instala acum Android Lollipop pe primul HTC One

Pentru că cei de la HTC nu sunt foarte eficienţi în a lansa Android 5.0 Lollipop pentru , o versiune neoficială a firmware-ul a ajuns online.

În noiembrie 2014, după o lungă perioadă de beta, cei de la Google au lansat oficial cu surle şi trâmbiţe noul . Cu numele de Lollipop, acesta promitea să includă, pe lângă o schimbare radicală de interfaţă datorită unui limbaj nou de design, un amalgam de funcţii noi. Din păcate, ca de fiecare dată, respectivul update ajunge foarte greu la utilizatorii de smartphone-uri care nu au aparate Nexus sau care folosesc telefoane mai vechi de un an.

Din fericire, pentru cei care nu mai au răbdare, există în permanenţă varianta neoficială. De curând a început să circule pe internet un firmware pentru HTC One M7 construit pe Android 5.0 Lollipop ce include şi Sense 6.0, cea mai recentă versiune a interfeţei proprietare dezvoltate in-house de HTC. ROM-ul a fost dezvoltat de un membru destul de cunoscut al comunităţii XDA-Developers, LlabTooFeR, pornind de la un firmware aproape final al celor de la HTC. În urmă cu aproximativ o săptămână, update-ul a fost demonstrat în format video pe un HTC One, doar ca acum să poată fi descărcat şi instalat de oricine. Numele oficial al ROM-ului este Maximus HD şi are la bază build-ul LRX22F de Lollipop.

Ca de fiecare dată când vorbim de firmware-uri neoficiale, ar trebui să priviţi procesul de actualizare cu o anumită emoţie. Dacă aveţi însă o înclinaţie pentru astfel de activităţi, pe această pagină a forumurilor XDA găsiţi atât link-ul de descărcare pentru Maximus HD cât şi un tutorial detaliat pentru a vi-l instala pe telefonul vostru HTC.

htc-one-m7-android-5.0-rom-360x640

Citește și: