Cum ar fi fost Nicolas Cage în rolul lui Superman [VIDEO]

Cum ar fi fost Nicolas Cage în rolul lui Superman [VIDEO]

Ideea de a-l vedea pe simpaticul Nicholas Cage îmbrăcat în Superman sună destul de îndoielnic. Totuși, puțini știu că la sfârșitul anilor ’90, Tim Burton se pregătea să facă un film Superman Lives cu Cage în rolul principal.

În jurul anilor 1990, Warner Bros a vrut să îl reinventeze pe celebrul erou în filmul menționat mai sus. Superman Lives ar fi fost bazat pe povestea din banda desenată Death of Superman, care a făcut senzație la nivel internațional. Proiectul nu a fost dus la bun sfârșit, dar, cum internetul este un loc magic, a ieșit la suprafață o serie de fotografii din timpul producției, care îl înfățișează pe Nicholas Cage îmbrăcat într-un costum nereușit de super-erou, scriu cei de la HotNews.

Este un caz clasic de reacție prematură pe internet. Plecând de la această idee, regizorul Jon Schnepp a efectuat o serie de cercetări legate de film și a descoperit că majoritatea imaginilor publicate sunt scoase din context. Așadar, a decis să meargă chiar mai departe și să realizeze un documentar numit „The Death of Superman Lives: What Happened?”, în care apar atât Nicholas Cage, cât și Tim Burton. Deși rezultatul final nu este perfect, reprezintă o replică bună pentru tendința internauților de a-și exprima părerea despre orice, inclusiv despre lucruri pe care nu le cunosc în amănunt.

Dacă Superman Lives nu ar fi avut succesul constant, nu se poate spune același lucru despre Batman v Superman, cel mai așteptat film al momentului, cel puțin printre fanii genului și printre pasionații de benzi desenate. Filmul îi pune față în față pe doi dintre cei mai populari eroi din toate timpurile și va ajunge în cinematografe abia anul viitor.

Etichete: