Cum adaugi funcția 3D Touch pe iPhone-urile vechi

Cum adaugi funcția 3D Touch pe iPhone-urile vechi

Dacă sunteți dispuși să faceți unele sacrificii, puteți adăuga elemente de 3D Touch pe iPhone-urile vechi.

3D Touch este probabil cea mai interesantă funcție inclusă de Apple în noul telefon iPhone 6S. După cum probabil știți, unele aplicații de pe ecranul principal se folosesc de 3D Touch. La început erau doar cele native, însă pe parcurs, companii precum Facebook și Shazam au inclus suportul pentru 3D Touch în aplicațiile lor. Apăsați puternic pe Shazam și veți avea, printre altele, opțiunea de a identifica imediat o melodie.

Dar acest feature, din păcate, nu este disponibil decât pe iPhone 6S și iPhone 6S Plus. Însă, dacă sunteți dispuși să faceți unele sacrificii și dețineți un model vechi de iPhone, atunci puteți beneficia de 3D Touch. După cum era de așteptat, veți fi nevoiți să efectuați un jailbreak. Nu vă sfătuim să faceți acest lucru, însă dacă vă doriți neapărat ceva similar 3D Touch și nu aveți iPhone 6S sau 6S Plus, atunci aceasta este singura soluție.

În continuare, trebuie accesat magazinul online de aplicații Cydia, de unde veți descărca aplicația Forcy. Odată instalată, aceasta vă va permite să accesați unele elemente mult mai rapid printr-o simplă glisare cu degetul în sus pe pictograma unei aplicații. Cu toate acestea, Forcy nu include ”Peek” and ”Pop” și nu reproduce acel feedback, însă este o soluție mult mai accesibilă din punct de vedere financiar decât achiziționarea unui nou telefon.

Citește și: