Cu jacheta 15 în 1 aproape că nu mai ai nevoie de ghiozdan când călătorești [VIDEO]

 

Kickstarter, platforma unde oamenii pun mână de la mână pentru a transforma visele în realitate, face posibilă o nouă „minune”.

Este vorba de o jachetă cu cincisprezece compartimente, ficare cu funcția sa. Multă lume a iubit ideea de a avea o jachetă atât de „deșteaptă” încât proiectul a ajuns să dețină titlul de cea mai sponsorizată piesă de vestimentație din istoria Kickstarter, strângând mai mult de 7,2 milioane de dolari.

Cu doar trei zile rămase din perioada alocată strângerii de fonduri, BauBax Travel Jacket a convins aproape treizeci și sapte de mii de oameni să susțină proiectul. Inițial, acesta a avut scopul să strângă doar douăzeci de mii de dolari, dar așteptările au fost cu mult depășite.

Conform declor de la BGR, jacheta are mulți ași în mânecă, dar și prin alte locuri. Este echipată cu două buzunare speciale pentru tabletă și telefon, unul dedicat căștilor, alt buzunar în care poți depozita o sticlă, o perna gonflabilă pentru gât, o mască pentru ochi și mănuși. Dacă mănușile nu-și fac treaba, jacheta este echipată cu buzunare cu funcția de încălzire a mâinilor.

Chiar dacă este „croșetată” în jurul tehnologiei, jacheta nu renunță la stil. Aceasta vine în patru modele diferite, fiecare cu o altă culoare. Prețurile pornesc de la 129$ pentru varianta Windbreaker, sau 159$ pentru cea Blazer.

11:17 01.09.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video