Cu ce specificații vine noul Microsoft Lumia 940 XL

Cu ce specificații vine noul Microsoft Lumia 940 XL

Seria Lumia 900 cuprinde deja de câţiva ani telefoane high end cu Windows Phone. Iniţial, acestea erau produse de , dar anul acesta, odată cu Lumia 940, vom vedea primele smartphone-uri cu configuraţii de top lansate de Microsoft.

Microsoft Lumia 940 și Microsoft Lumia XL vor fi viitoarele vârfuri de gamă ale Microsoft și vor veni cu Windows 10 preinstalat. Dacă ai urmărit zvonurile despre noile telefoane Microsoft, știi deja că cele două Lumia 940 se numesc Cityman și Talkman, nume de cod după care sunt cunoscute în fabrică.

Am auzit diverse zvonuri despre cele nouă vârfuri de gamă, iar acum, pe GFXBechmark au apărut specificațiile modelului Microsoft Lumia 940. Se pare că acesta va avea un display de 5,7 inci Quad HD, procesor Snapdragon 810 octa core, 2GB memorie RAM și 16GB spațiu de stocare. În legătură cu camera, lucrurile nu sunt încă foarte clare. Unele specificații menționează o cameră principală de 20 de megapixeli, iar cele ale GFXBenchmark arată 17 megapixeli.

Data de lansare nu este cunoscută, dar este foarte posibil să fie toamna aceasta. Se mai pregătesc alte patru modele care vor completa gama de toamnă a companiei. Evan Blass, omul care a dat cele mai bune zvonuri ale ultimilor doi ani și cel care a oferit primele informații despre linia Lumia când a lansat-o Nokia în 2012, spune că cele patru noi modele au numele de cod HonjoGuilinSaana și Saimaa.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: