Cât costă un Galaxy S6 din aur masiv sau platină?

Cât costă un Galaxy S6 din aur masiv sau platină?

Dacă tot faceţi un efort financiar remarcabil pentru , e bine de ştiut că-l puteţi achiziţiona şi cu o carcasă din aur masiv.

O companie care în trecut s-a axat aproape exclusiv pe ,,tuningul” de idevice-uri, Goldgenie se pare că s-a reprofilat. De această dată este vorba de un anunţ pa marginea primului Galaxy S6 în variantă din aur masiv.

În lume există surprinzător de multe companii de bijuterii a căror profil de activitate implică şi modificarea unor gadgeturi mai mult sau mai puţin obişnuite cu scopul de a le face exclusiviste. În definitiv, aproape oricine îşi poate cumpăra un Galaxy S6, dar nu aceeaşi afirmaţie este valabilă când vorbim de un Galaxy S6 cu o carcasă din din aur masiv sau platină cu diamante încrustate în diverse zone.

Dacă bugetul vă permite, cei de la Goldgenie tocmai au inclus în oferta lor modificarea unui într-un mod radical, proporţional cu bugetul vostru. Practic, culorile standard sub care sunt livrate noile terminale au fost înlocuite cu aur galben, aur roz sau platină, după cum se poate observa şi în imaginea de mai jos. Întâmplarea face că respectivele culori sunt conferite de carcase realizate cu o precizie foarte mare din aceleaşi materiale care le dau şi numele.

Pentru că experienţa de personalizare a unui smartphone cu materiale şi pietre preţioase este un proces foarte laborios şi de durată, merită să aveţi în vedere că preţul de start pentru un astfel de gadget este de 2500 de dolari, dar poate creşte cu uşurinţă proporţional cu pretenţiile clientului. Dacă vă număraţi printre doritori, precomenzile se fac începând cu data de 20 martie.

Goldgenie Samsung Galaxy S6 Edge

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: