Chinezii au prezentat primul smartwatch cu două ecrane

, 28 Mai, 11:49

Cu ocazia unui eveniment organizat în Beijing, cei de la Lenovo au prezentat primul lor prototip interesant de smartwatch.

Chinezii acordă o importanță din ce în ce mai mare dispozitivelor mobile. Ieri vă vorbeam despre ceasul Huawei, dotat cu un ecran de 1,4 inci AMOLED la o rezoluție de 400×400 pixeli, un spațiu de stocare de 4GB, o memorie RAM de 512MB și un procesor Qualcomm la o frecvență de 1,2GHz. După Huawei, și Lenovo a anunțat un astfel de dispozitiv care pentru moment este doar în stadiul de prototip.

Magic View, așa cum este numit smartwatch-ul pentru moment, a fost introdus în cadrul evenimentului TechWorld Conference în Beijing și este primul care beneficiază de două display-uri. Compania a menționat că a recurs la această soluție pentru a rezolva una dintre principalele probleme ale smartwatch-urilor: dimensiunile mici ale imaginilor. Cel de-al doilea ecran se bazează pe reflexii optice pentru a prezenta o imagine de aproape 20 de ori mai mare odată ce display-ul este apropiat de ochiul clientului.

Din punct de vedere al design-ului, Magic View seamănă cu Moto 360, având aproximativ aceeași grosime, conform Android Central. La fel ca ceasul Motorola, Magic View nu are un display perfect rotund, partea de jos a acestuia nefiind capabilă de a afișa ceva. În schimb, aceasta ascunde diferiții senzori implementați de Lenovo. În afară de acestea, nu sunt disponibile alte informații în legătură cu specificațiile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail