Huawei Watch este poate cel mai frumos ceas inteligent, dar și unul dintre cele mai scumpe

Huawei Watch este poate cel mai frumos ceas inteligent, dar și unul dintre cele mai scumpe

Între Apple Watch și toate celelalte cu Android Wear se remarcă Huawei Watch, un dispozitiv frumos prezentat în martie la MWC 2015. Acum, aflăm și prețul pentru acesta, dar dacă designul e o chestiune relativă, costul este clar: mult peste cele cu Android Wear.

Apple are tot felul de adjective pentru Watch și pe unele le merită. Apoi, sunt ceasurile inteligente de la LG, cum ar fi Watch Urbane, sau de la Motorola, cum ar fi Moto 360, care pot deveni concurenți serioși pentru Apple Watch. Putem trece pe listă și un ZenWatch, dar peste multe dintre acestea este Huawei Watch. Chinezii s-au depășit pe ei, dar au depășit așteptările în privința prețului.

Huawei Watch va fi disponibil în două versiuni, cu curea de piele sau metal, iar nuanțele sunt: auriu, argintiu și negru. Ceasul are un ecran de 1,4 inci AMOLED la o rezoluție de 400×400 pixeli, un spațiu de stocare de 4GB, o memorie RAM de 512MB și un procesor Qualcomm la o frecvență de 1,2GHz. Inițial, Huawei Watch va fi în aproape 20 de țări, printre care America de Nord, Europa și America de Sud. Nu este chiar la nivelul Apple Watch Edition făcut din aur, dar este mai scump decât multe dintre cele care folosesc Android Wear.

Huawei Watch va costa 430 de euro cu curea din piele și aproape 500 de euro cu una din metal, în Europa, iar în SUA ajunge la 387 de dolari, respectiv 452 de dolari, scrie GSMArena. Astfel, doar Watch Urbane este mai scump, cu un preț de peste 580 de dolari în Coreea de Sud. Dacă nu vrei să te grăbești și să îți cumperi un ceas inteligent cât sunt scumpe, mai așteaptă puțin să apară a doua generație și vor scădea prețurile pentru cele lansate până acum.

Huawei Watch material promovare